Schilderwerken Ook voor bedrijven!

Als bedrijf krijgt u in de periode van 21 november t/m 21 maart korting op schilderwerk. Deze winter geeft Nick van Dongen Schilderwerken een ijskoude 10% korting op het materiaal én uurtarief!

 

Meer informatie opvragen

icon-kwast

Stap 1 Contact

Het is goed om te weten wat Nick van Dongen schilderwerken voor uw bedrijf kan betekenen. Waarom kiezen bedrijven voor Nick van Dongen schilderwerken? Als vakman is Nick van Dongen in bezit van VCA en een hoogwerker certificaat.
icon-checklist

Stap 2 Planning

Nick van Dongen Schilderwerken neemt samen met u een checklist door om er zeker van te zijn dat alle gewensten punten verwerkt gaan worden.
icon-kwast

Stap 3 Uitvoeren

Naar aanleiding van de eerder opgestelde checklist kan Nick van Dongen starten met uitvoeren.

Veiligheid gegarandeerd door Nick van Dongen


Nick van Dongen is als vakman in bezit van een VCA-Diploma en een hoogwerker certificaat. Om veilig binnen uw bedrijf te kunnen werken zijn dit twee zeer belangrijke certificaten!

  • nick-van-dongen-schilderwerken-eurosupply-hoogwerksystemen
  • nick-van-dongen-schilderwerken-vca-veiligheid
  • nick-van-dongen-schilderwerken-repaire-care-international


Wat vinden anderen

Nick van Dongen schilderwerken staat voor kwaliteit! Zij gingen u voor en zeggen het volgende over Nick van Dongen

We zijn erg tevreden over het schilderwerk van Nick. Hij levert goed werk én hij werkt in een hoog tempo. Zijn voorwerk is erg goed, hij gaat pas met de afwerking aan de slag als alle voorbereidingen (schuren, kitten, bijwerken) naar zijn zin zijn. Met als resultaat dat alles hier superstrak in de lak staat. Echt een vakman! - M. Haarbosch
Ik ken Nick al jaren als vakman; hij is van het zeldzame soort dat hard werkt en zijn werkplaats netjes houdt. Zijn schilderwerk is uitstekend en ik werk al jaren met hem, zowel voor de zaak (advocatenkantoor) als voor mijn woonhuis. U kunt hem gerust boeken! - Olaf Tennebroek


Scroll to top